Повернутися до звичайного режиму

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Раді вітати Вас на сайті нашої бібліотеки!

Христинівська бібліотека

Від імені колективу Христинівської центральної бібліотеки щиро вітаю кожного з вас і запрошую стати постійними відвідувачами нашого сайту і нашої бібліотеки. Наша бібліотека – це книжковий храм, джерело ідей і скарбниця думок, що прокладають стежку в майбутнє, храм збереженого часу.

Понад 65 років бібліотека зустрічає своїх читачів, допомагає їм опанувати нові знання, надає просвітницькі та соціокультурні послуги. Адже головне завдання нашої бібліотеки – цілеспрямовано працювати, розвивати інтерес користувачів до знань, відроджувати духовність, традиції українського народу, виховувати патріотизм і високі моральні якості.

Центральна бібліотека для дорослих очолює районну централізовану бібліотечну систему, яка об’єднує 30 бібліотек, що вирішують проблему бібліотечного обслуговування христинівчан.

На сторінках нашого сайту ви знайдете різноманітну інформацію про історію і сьогодення бібліотеки, про її відділи і філіали, про ресурси і послуги, які бібліотека надає своїм користувачам безкоштовно, ознайомитися з новими надходженнями та іншою інформацією.

Маю надію, що інформація, яку ви знайдете на нашому сайті, допоможе у вирішенні ваших інформаційних і життєвих проблем, а також розкриє для вас бібліотеку як сучасний центр проведення дозвілля, спілкування з однодумцями.

Ласкаво просимо за адресою: 20001, Черкаська обл., м.Христинівка, вул. Шевченка, 56; тел.:6-18-94; http://khrystynivka-crb.edukit.ck.ua

електронна пошта: khrystynivka.biblioteka@gmail.com

Дякуємо EDUkIT за наш сайт!

Питання? Відповідь!

Питання відсутні
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.